Despre mine

Am lasat intodeauna de la mine astfel incat proiectele judetului Bacau sa mearga inainte. Niciun adversar politic nu poate sa-mi dea un exemplu de proiect care s-a blocat sau a batut pasul pe loc din cauza mea sau a institutiei pe care o reprezint. Este o realitate si ma mandresc cu ea.

Nu o sa gasiti in trecutul meu politic sau administrativ declaratii contradictorii sau promisiuni neacoperite.

Consider ca am o consecventa in discursul public care merita sa fie macar consemnata.

Sunt un tip norocos, dar daca astazi sunt presedintele Consiliului Judetean Bacau se datoreaza si faptului ca, din 1996 incoace, am parcurs si am consumat toate etapele si ierarhiile in politica si administratie.

Banii contribuabilului ii poate cheltui oricine are o pregatire economica minima. Diferenta intre candidati la orice tip de alegeri, ar trebui facuta de capacitatea de a dezvolta comunitatea cu banii pe care ii aduci din alte surse, fonduri europene sau surse private.

Curriculum Vitae

Data nasterii: 18.12.1975
Studii: Universitatea Bacau, Facultatea de Litere si stiinte, sectia Comert-Marketing, promotia 1999

Experienta profesionala
1995 Redactor TV Canal 6
Director in cadrul departamentului Relatii cu publicul la Compania Selena Bacau
1996 Redactor la cotidianul Desteptarea Bacau
1996-1998 sef Cabinet primar - Primaria municipiului Bacau
1998-2000 sef Corp control primar - Primaria municipiului Bacau
2000-2004 Viceprimar - Primaria municipiului Bacau

Coordoneaza sectoarele:
  • Directia Impozite si Taxe Locale
  • Directia Economica
  • Directia de Salubrizare si spatii verzi
  • Directia de Drumuri Publice
  • Directia Comerciala
Realizari din aceasta perioada: Coordonarea unor proiecte de anvergura :
  • Coordonarea unor proiecte de anvergura cum ar fi Aductiunea de apa potabila de la Valea Uzului si construirea noii Statii de tratare a apei potabile si Managementul integrat al deseurilor, proiecte finantate de Uniunea Europeana cu aproximativ 60 de milioane de Euro nerambursabili.
  • Coordonarea celei mai mari emisiuni de obligatiuni municipale in valoare de 1 milion USD pentru renovarea si modernizarea Teatrului George Bacovia
Din iunie 2004 Presedinte al Consiliului Judetean Bacau
Din martie 2013 Presedinte Organizatia Judeteana P.S.D.
Din octombrie 2012 Membru in cadrul Comitetului Regiunilor Europei`
Am participat la diferite maratoane din domeniul mountainbike-ului si al cicloturismului - maratoane la Miercurea Ciuc, Tusnad, Onesti (2011) - dar si numeroase trasee atat in judet (in special drumurile forestiere din zona Trebes-Fantanele) cat si in tara (Transfagarasan 2004, Calimani 2004, Valea Rece-Lacu Rosu 2010si 2011, Valea Bistritei-Rarau 2005), - circuite in zona Ceahlau-Durau-Izvorul Muntelui, trecerea Muntilor Vrancei din Poiana Sarata in Lepsa si Soveja 2005, - Miniexpeditie cicloturistica de 4 zile- august 2010. Bicaz-Gheorgheni-Borsec-Bilbor-Vatra Dornei-Pojorata-Izvoarele Sucevei-Moldovita-Gura Humorului-Frasin-Brosteni-Targu Neamt; - Trasee de treking in Muntii Ceahlau, Fagaras 2006 (vf. Moldoveanu, vf. Vanatoarea lui Buteanu) - Maratoane montane: maraton Piatra Craiului numeroase participari , ecomaraton Moeciu, maraton Ciucas