Proiecte domeniul InfrastructuraSistem Integrat de Management al Deșeurilor Solide ȋn Județul Bacau

In anul 2010 s-a finalizat Master Planul “Sistem Integrat de Management al Deșeurilor Solide ȋn Județul Bacau” și Lista de investiții prioritare pentru sectorul deșeuri; in acelasi timp aprobandu-se Studiul de fezabilitate și pregatindu-se Aplicația ȋn vederea depunerii spre finanțare la Ministerul Mediului și Padurilor.

Acest proiect a avut o importanța deosebita ȋn calendarul acțiunilor din 2010 deoarece, pe de o parte va contribui la ȋndeplinirea obiectivelor impuse de Uniunea Europeana privind problematica deșeurilor: creșterea gradului de ac...

(vezi detalii)

Apa uzata și apa

Alaturi de Master Planul “Sistem Integrat de Management al Deșeurilor ȋn județul Bacau” s-a finalizat si Master Planului “Apa uzata și apa” pentru județul Bacau.

Obiectul Master Planului ȋl constituie stabilirea necesarului de investiții ȋn domeniul apei...

(vezi detalii)

Start reciclarii

In anul 2008 am derulat proiectul “Start reciclarii”, alaturi de Asociația “Iubim Natura”.  Acest proiect a avut ca principal obiectiv colectarea deșeurilor de hârtie, atât din sediul instituțiilor publice, inclusiv al......

(vezi detalii)

Romania prinde radacini

Anul 2008 a reprezentat anul ȋn care s-a dat start proiectului de mare amploare “România prinde radacini”.

Campania „România prinde radacini” face parte din programul „Cod Verde”,......

(vezi detalii)

Lucrari realizate de SPJD Bacau in perioada 2008-2011

In 2008 am promis ca voi reabilita si restul drumurilor judetene si pana in 2011 am sustinut lucrari de intretinere periodica (tratamente, covoare si reabilitari) pe o suprafata de 403.7 km. investitia fiind de 222.646.286,22 ron.

 

...(vezi detalii)

Lucrari realizate de SPJD Bacau in perioada 2004-2008

Din 2004 si pana in 2008 am asfaltat peste 400 de km de drumuri judetene si am contribuit si sustinut financiar modernizarea  a peste 70 de drumuri comunale din judet, totalizand peste 120km.
Am finantat implementare si executia a peste 45 de sisteme de alimentare cu apa in mediul......

(vezi detalii)