Activitate

2009
2009-12-23

Consiliul Judetean Bacau premiat la Gala Zece pentru Romania

Luni  21 decembrie a avut loc la Ateneul Roman cea de-a cincea editie a Galei Zece pentru Romania, organizata de trustul “Realitatea – Catavencu”.
La acest eveniment au participat politicieni, oameni de afaceri, artişti, sportivi şi jurnalişti unde rând pe rând şi-au primit recunoaşterea publicului pentru valoarea şi activitatea lor.
Printre câştigătorii acestei ediţii s-a numărat şi Consiliul Judeţean Bacău care a primit un premiu de excelenta pentru implicarea pe care a avut-o în organizarea campaniei “România prinde rădăcini.
Cu aceasta ocazie, mi-a fost înmânata Diploma de Fondator al campaniei... (vezi detalii)

2009-11-09

Consiliul Judeţean Bacău, premiat la Maastricht pentru bune practici

Institutul European de Administraţie Publică (EIPA), cu sprijinul instituţional şi financiar a 15 state europene şi al Comisiei Europene a organizat anul acesta, cel de-al doilea European Public Sector Award - EPSA 2009, care reprezintă platforma de învăţare şi reţeaua de excelenţă pentru administraţiile publice europene. EPSA şi-a propus în acest an să reunească cei mai buni, cei mai inovatori şi eficienţi performeri din sectorul public european.
Obiectivul acestei iniţiative de premiere europeană a constat în valorificarea experienţelor administraţiei publice europene, într-un mod transparent, facil şi utilizabil pentru public. Mai exact, viziunea EPSA... (vezi detalii)

2009-10-21

Premiul I si Premiul II pentru Consiliul Judeţean Bacău

In cadrul competiţiei naţionale a celor mai eficiente şi novatoare practici administrative, Consiliului Judeţean Bacău i s-au acordat două premii: respectiv Premiul I şi II. Premierea a avut loc în cadrul Conferinţei „Inovaţie şi calitate în sectorul public” - ediţia a II-a, organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), în parteneriat cu Asociaţia Asistenţă şi Programe pentru Dezvoltare Durabilă - Agenda 21.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), în parteneriat cu Asociaţia Asistenţă şi Programe pentru Dezvoltare Durabilă - Agenda 21 a lansat în luna mai a acestui an Competiţia celor mai bune practici... (vezi detalii)

2009-10-10

Am primit medalia si brevetul Dr. Alexandru Safran

Fundatia “Dr. Alexandru Safran” din Elvetia mi-a acordat medalia si brevetul “Dr. Alexandru Safran”. Evenimentul a avut loc la Bucuresti, cu ocazia comemorarii “Zilelor Holocaustului” in Romania. In cadrul acestui eveniment au mai fost premiati Marele Rabin al României, Menachem Hacohen, ministrul culturii, Theodor Paleologu, ambasadorul Frantei, Henri Paul si membrii marcanti ai comunitatii evreiesti din România.

(vezi detalii)

2009-09-15

51.000 de elevi au primit ghiozdane în prima zi de şcoală


Şcoala a început mult mai bine în acest an pentru aproape 51.000 de copii băcăuani din mediul rural.

Luni, 14 septembrie 2009, cu prilejul deschiderii unui nou an şcolar, am fost împreună cu oficialităţi locale din comunele Balcani şi Agăş, în mijlocul elevilor din mediul rural. Cu această ocazie, a fost prezentat proiectul multianual “Ghiozdanul şcolarului”, care este finanţat de către CJ Bacău, cu scopul de a sprijini elevii care învaţă în mediul rural.

”Am iniţiat acest program încă din 2008 şi iată că, în 2009 venim în sprijinul tuturor copiilor care învaţă în mediul rural, cu... (vezi detalii)