Activitate

2011
2011-12-22

Comemorare a 22 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989

Astazi am fost si am depus coroane la Cimitirul Central Bacau.

(vezi detalii)

2011-12-14

Contract Schi Parc Slănic Moldova

Am semnat impreuna cu Constantin Apostol, directorul executiv al Agenţiei de Dezvoltare Nord Est contractul de finanţare al proiectului 'Schi Parc Slănic Moldova'.

Este un moment important pentru noi toţi, pentru că este vorba despre un proiect pe care toţi locuitorii din judeţul Bacău şi l-au dorit, un proiect la care visăm de 5 ani. Avem în sfârşit certitudinea că staţiunea Slănic Moldova va avea pârtie de schi. De ce Schi Parc Slănic Moldova? Pentru că această staţiune este situată într-un cadru favorabil sporturilor de iarnă şi pentru că o pârtie de schi modernă vine în sprijinul zonei atât din punct de vedere economic, cât... (vezi detalii)

2011-12-02

Maraton Beirut

Beirut ,un oras mediteraneean ,cosmopolit, cu o jumatate de vest musulmana si o alta de est crestina.Un oras in plina reconstructie cu un viitor turistic care suna bine pt ca putine sunt locurile care pot oferi si munte si mare pe o distanta de 30 km.Gastronomie bogata si gustoasa,preturi acceptabile,viata de noapte trepidanta sunt cateva ingrediente care vor reda Beirutului renumele pierdut pt moment de "Paris al Orientului".

(vezi detalii)

2011-11-23

Inaugurarea computerului tomograf de la Spitalul Judetean Bacau

Astazi s-a inaugurat tomograful cu 16 slice-uri la Spitalul Judetean Bacau. Acesta este caracterizat prin:
- timp foarte scurt de expunere la raze
- posibilitatea de prelucrare digitala foarte rapida a imaginilor
- posibilitatea investigarii tuturor zonelor anatomice
- investigarea unui numar mare de pacienti in timpul de lucru
- posibilitatea redarii examinarii pe suport digital si
inmanarea unuii CD pacientului examinat
- integrarea aparatului intr-o retea de transmitere a
imaginilor la distanta.

(vezi detalii)

2011-11-16

Diplomă de onoare

Am primit Diploma de onoare şi titlul de Prieten al Centrului Internaţional de Cultură şi Arte “George Apostu”, în cadrul Simpozionului Naţional de Estetică.
Manifestarea este una de anvergură naţională, alături de instituţia gazdă aflându-se Secţia de Filozofie, Teologie, Psihologie şi Pedagogie a Academiei Române, Universitatea „George Bacovia” Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.
Printre invitaţii din acest an s-au numărăt: academicianul Solomon Marcus, profesorii Dan Petruşcă, Marin Aiftinca, Grigore Smeu, Alexandru Boboc, Ruxandra Demetrescu, Petru Bejan, Constantin Dram, Stefan Munteanu, doctorii... (vezi detalii)