Activitate

2013
2013-12-04

Podul de la Gârleni, redeschis circulațieiÎn sfârşit finalizăm o investiţie importantă, dar “cu moţ”, ce a constituit un subiect de dispute între fostul guvern şi Consiliul Judeţean, chiar între filialele principalelor partide din Bacău, precum şi al multor ironii în presă locală. Lucrarea a presupus refacerea podului şi a porţiunii de şosea aferentă ce a trenat mai bine de 10 ani, dar cu sprijinul actualului Guvern a fost realizată, practic, doar în ultimele şase luni spre binele celor ce tranzitează ori au afaceri în zonă. Ştiu multe firme care îşi arată satisfacţia pentru faptul că traficul greu a fost reluat, nemaifiind necesare redirecţionări de zeci... (vezi detalii)

2013-12-01

La mulţi ani, România!De Ziua Naţională a României, în calitate de Preşedinte al Consiliului Judeţean Bacău, dar mai ales ca român, doresc să urez tuturor românilor şi băcăuanilor un sincer “La mulţi ani”!

(vezi detalii)

2013-11-29

Reuniunea Delegatiei Romaniei la Comitetul RegiunilorIn data de 28 noiembrie, am participat in cadrul Reuniunii Delegatiei Nationale a Romaniei la Comitetul Regiunilor, in calitate de membru, la cea de-a 104 Sesiune Plenara, eveniment ce a avut loc la Bruxelles.
In cadrul acestei reuniuni am avut marea placere de a-l intalni pe Comisarul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, dl. Dacian Ciolos, ocazie cu care am abordat aspecte legate de Politica Agricola Comuna dupa 2013, implicatiile pentru Romania si rolul nostru in vederea punerii ei in aplicare. 

(vezi detalii)

2013-11-22

O seara de nota "Zece"


Cu ocazia implinirii a 40 de ani de activitate a Clubului Sportiv Municipal Onesti, Sala Polivalenta „Nadia Comaneci” a fost, ieri, 21 noiembrie, gazda Galei Campionilor, eveniment in cadrul caruia au fost premiati primii zece sportivi, dar si cei mai buni trei antrenori ai anului 2013.
A fost un eveniment emotionant la care am participat cu mare drag si am fost onorat sa ma aflu alaturi de fosti si actuali campioni: Nadia Comaneci, Ilie Nastase, Gabriela Szabo, Doina Melinte, Nicu Vlad, Simona Amanar, Andreea Raducan, precum si sustinatori ai sportului romanesc: Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, Primarul Onestiului Victor Laurentiu Neghina,... (vezi detalii)

2013-11-18

Soseaua de centura a municipiului Bacau prinde contur


Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a desemnat castigatoarea licitatiei pentru constructia variantei de ocolire a municipiului Bacau compania turca Eko Insaat Ve Tic AS, firma cu un bogat portofoliu in Turcia, Bulgaria si Kazahstan.
Este o investitie care a prins viata in timpul Guvernului USL, condus de Premierul Victor Ponta care impreuna cu Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii straine, Dan Sova, au urmarit indeaproape acest proiect. Un lucru este sigur: este un proiect ireversibil; lucrarile vor incepe, in cel mai rau caz, in primavara anului viitor iar la demararea lor, vor fi... (vezi detalii)