Activitate

2014
2014-10-19

Sfințire Şcoală Sănduleni


Astăzi, 19 octombrie, am participat alături de comunitatea şi autorităţile din Sănduleni la sfinţirea şcolii din localitate. 

(vezi detalii)

2014-10-13

Premierul Victor Ponta în judeţul Bacău


Astăzi, 13 octombrie, Premierul Victor Ponta, alături de viceprim-ministrul Liviu Dragnea au fost în Bacău pentru a vizita o serie de realizări din judeţ, pentru a înmâna două contracte de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (gestionat de MDRAP), în valoare totală de aproximativ 900.000 lei. Primul contract a fost înmânat primarului de la Dărmăneşti, în valoare de 150.000lei, pentru construcţia unei grădiniţe cu program prelungit. Cel de-al doilea contract a fost înmânat primarului de la Mărgineni, reprezentând finanţarea prin PNDL a asfaltării unor drumuri comunale şi contractul pentru iluminat public... (vezi detalii)

2014-10-10

Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunităţiiAstăzi, la ora 10:00, în prezenţa dlui. Victor Ponta, Premierul României, a dnei. Rovana Plumb, Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, a dnei. Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF în România, a dnei. Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Regatului Norvegiei în România, a avut loc lansarea celui mai important parteneriat pe care îl voi implementa ca preşedinte al Consiliului Judeţean Bacău. Mii de familii vulnerabile din peste 50 de comunităţi ale judeţului vor beneficia de un pachet de servicii integrate (educaţie, sănătate, social). Proiectul în valoare de 4,6 milioane Euro este... (vezi detalii)

2014-09-20

Lansare candidatură Victor Ponta


Sâmbătă, 20 septembrie, am participat la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Într-o atmosfera festivă, peste 70 de mii de membri şi simpatizanţi ai PSD au umplut până la refuz Arena Naţională.

"Azi, la 42 de ani, vreau să vă spun că mă simt pregătit, am curajul, am încrederea, crediţa, împreună cu dumneavoastră, că pot fi preşedintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o aşteptăm. Vreau să fiu preşedintele românilor care vor sărbători 100 de ani de la marea unire", a declarat premierul.

Cu toţii susţinem: “VICTOR PONTA... (vezi detalii)

2014-09-15

Inaugurare Şcoală BârsăneştiMă bucur că, astăzi, 15 septembrie, la deschiderea noului an şcolar, am participat la inaugurarea şcolii din Bârsăneşti. Elevii din această comunitate vor învață într-o şcoală nouă.
Succes la învăţătură!

(vezi detalii)